puhtaasti


Etäkorttien käyttöehdot ja ohjeet

  1. Kortista peritään 5 euron suuruinen korttimaksu, jolla asiakas ostaa kortin omaksi. Korttiin myydään ja ladataan uusia kausia tai matkoja verkkokaupassamme sekä bussissa.

  2. Kausikortit (30 päivän matkakortti, nuorisokortti ja koululaisten lukukausikortti) ovat henkilökohtaisia ja matkustettaessa henkilöllisyys on todistettava tarvittaessa. Kirjoita ennen käyttöönottoa nimesi ja syntymävuotesi tekstaten korttiin. Muuten kortti ei ole voimassa ja veloitamme matkasta kertamaksun sekä menetät kortin. Kortti mitätöidään. Toisen kortilla matkustaminen on kielletty. Kortti viedään lukijalaitteen eteen ja laitteen näytöstä voi tarkistaa kortin voimassaoloajan.

  3. Matkakortit (20 tai 40 matkaa, lapset 20 matkaa) ovat voimassa ensimmäisestä leimauksesta 2 vuotta. Korteilla voi matkustaa myös useampi henkilö (enintään 7 henkilöä). Kortti viedään lukijalaitteelle ja kuitataan kortilta haluttu määrä matkoja. Kortin matkat ovat voimassa 60 min leimauksen jälkeen. Vaihdettaessa toiseen bussiin lippu leimataan uudelleen, mutta laite ei vähennä kortilta matkaa, mikäli edellinen matka on vielä voimassa. Lukijalaitteen näytöstä voi tarkistaa jäljellä olevien matkojen määrän.

  4. Hyvinkään Liikenne ei vastaa kortin katoamisesta eikä huolimattoman käytön tai säilytyksen johdosta rikkoutuneista korteista.

  5. Väärinkäyttötapauksissa matkasta veloitetaan kertamaksu ja mitätöidään mahdollisuus käyttää korttia.

  6. Talleta kortista saamasi ostokuitti, jossa näkyy kortin numero. Voimme halutessasi mitätöidä toimistossamme kortin mikäli se on esim. joutunut vääriin käsiin. Kortin numeroa tarvitaan myös ladatessasi korttia verkkokaupassamme.