puhtaasti


Hyvinkään paikallisliikenteessä liikennöidään kesäaikataulujen mukaan 15.9.2020 saakka

  • Paikallisliikenteessä noudatetaan kesäaikatauluja 15.9.2020 saakka. Ajantasaiset aikataulutiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

  • Palvelubussit liikennöivät normaalisti palvelubussin aikataulujen mukaisesti. Ajantasaiset aikataulutiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

  • Kyläseutujen linjat 10, 11 ja 12 liikennöivät talviaikataulujen mukaisesti ke 12.8.2020 alkaen.

  • Linjaa 45 Hyvinkää-Rajamäki liikennöi to 13.8. alkaen Korsisaari Oy.

 

Edelleen on ensiarvoisen tärkeää, että kukaan ei tule sairaana linja-autoon. Kaikkien on noudatettava terveydenhuoltoviranomaisten ohjeita turvaetäisyyksistä, hyvästä käsihygieniasta sekä muista keinoista välttää tartuntojen leviämistä. THL suosittelee kasvomaskien käyttämistä tilanteissa, joissa ihmiset kokoontuvat pidemmiksi ajoiksi sisätiloihin, joissa vähintään 2 metrin etäisyyden pitäminen toiseen ihmiseen ei ole mahdollista ja lähikontaktit kestävät yli 15 minuuttia.

Linja-autojen siivousta on tehostettu epidemian aikana.

Jokaisella asiakkaalla tulee olla edelleen matkalippu. Lipun voi ostaa myös kuljettajalta, mutta käteisen rahan käsittelyssä liikkuu kuitenkin aina pöpöjä. Suosittelemmekin käyttämään "Paikkuri" -mobiililippua tai kausi- / sarjakortteja erityisesti nyt. Matkakorttien lataaminen onnistuu verkkosivujemme kautta.

Löydät korona-tilanteeseen liittyvät ajantasaiset liikennöintitiedot verkkosivuiltamme. Pyrimme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla myös tämän epidemian aikana.