puhtaasti


PÄIVÄRETKET.FI - KOHTI RETKIKESÄÄ 2019!

Päiväretkikesä 2019 siintää jo horisontissa ja kesäiset retkikohteemme ovat hiljalleen löytäneet paikkansa retkikalenterissamme. Luvassa jälleen mielenkiintoisia, ammattitaidolla suunniteltuja ja opastettuja retkiä kotimaan kiinnostavimipiin kesäkohteisiin!

Päiväretkimyyntimme käynnistyy täydellä höyryllä Pääsiäisen jälkeen 27.-28.4., jolloin kesän ensimmäiset Päiväretki-ilmoituksemme julkaistaan.


Retkillämme olet mukana myös ilmastotalkoiden etujoukoissa, sillä kaikki bussimme kulkevat 100% jätteistä ja tähteistä valmistetulla uusiutuvalla polttoaineella. Uusiutuvaa polttoainetta käyttämällä mm. kasvihuonekaasupäästömme ovat keskimäärin jopa 90% pienemmät perinteistä fossiilista polttoainetta käyttäviin kuljetusyhtiöihin verrattuna. Opastetuilla Päiväretkillämme kuljemme puhtaasti jätteillä ja puhtaalla ilmasto-omatunnolla! 🌱

 


OPASTETUT PÄIVÄRETKET

Suositut ja edulliset päivän pakettimatkat bussilla matkanjohtajineen, ruokailuineen, laivamatkoineen ym. palveluineen löydät meiltä. Kesäkautena lähtöjä lähes päivittäin!

Tarjoamme mielellämme retkipakettejamme myös valmiille ryhmille. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Tiedustelut arkisin klo 9-16 numerosta 019 439 690 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 


VERKKOKAUPPAMME ON AINA AUKI

Päiväretkien verkkokaupasta voit varata ja maksaa matkasi kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla. Varauksen voi edelleen hoitaa myös perinteiseen tapaan puhelimitse arkisin klo 9-16 numerosta 019 439 690 ja maksu käteisellä bussissa (ei koske ennakkoon laskutettavia matkoja). Päiväretkien verkkokauppaan pääset tästä.