puhtaasti


Läntisen yhdystien ja Koneenkadun uuden kiertoliittymän keskiaiheen pystytys aiheuttaa muutoksia liikenteeseen 11.-13.12.2018 Hyvinkäällä


Uuteen kiertoliittymään pystytetään 11.-13.12.2018 Konecranesin toteuttama keskiaihe. Tällöin Läntinen yhdystie välillä Helletorpankatu – Kalevankatu ja Koneenkatu välillä Konecranesin liittymä – Talvisillankatu ovat suljettuina. Läntisen yhdystien liikenne ohjataan kiertotielle Helletorpankadun, Kuumolankadun, Myllykadun ja Verkatehtaankadun kautta. Talvisillan liikenne ohjataan käyttämään Nummisillankatua. Koneenkadulle pääsee vain Kalevankadun suunnasta.

Myös Läntisen yhdystien ja Koneenkadun liittymän kevyen liikenteen alikulkukäytävät ovat poissa käytöstä.

Kiertotiejärjestelyt otetaan käyttöön ma 10.12. ja ti 11.12. välisenä yönä. Keskiaiheen asentamisen ensimmäinen vaihe käynnistyy tiistaiaamuna klo 6.00.

Kiertotiejärjestelyt puretaan näillä näkymin ke 12.12. ja to 13.12. välisenä yönä, mikäli asennustyöt sujuvat suunnitellusti.

Liikenteen katkaiseminen Läntisen yhdystien ja Koneenkadun kiertoliittymässä vaikuttaa myös paikallisliikenteen reitteihin. Linja 3 rautatieasema-Talvisilta-Veikkari jaetaan kahdeksi erilliseksi linjaksi, joita liikennöidään omilla autoilla. Toinen autoista liikennöi Veikkariin (3V) ja toinen Talvisiltaan (3T).

Aikatauluihin ei tule muutoksia. Läntisen yhdystien pysäkit ovat poissa käytöstä.

LINJAN 3 REITIT POIKKEUSJÄRJESTELYN AJAN NÄET TÄÄLTÄ.