puhtaasti


Maksuton paikallisliikenne auton vapaapäivänä su 22.9.2019

Kansainvälistä Liikkujan viikkoa vietetään vuosittain 16.–22.9. Liikkujan viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Liikkujan viikko huipentuu auton vapaapäivään sunnuntaina 22.9., jolloin paikalisliikenteen busseilla kulkeminen on Hyvinkäällä maksutonta.

Tervetuloa kyytiin!

LINJOILLA 2 JA 2A PÄÄSET RAUTATIEASEMALTA MAXPO -MESSUILLE HYVINKÄÄN LENTOKENTÄLLE 5.-7.9.2019

Hyvinkään paikallisliikenteen linjat 2 ja 2A kulkevat Maxpo -messujen ajan to, pe ja la väliaikaisen messupysäkin kautta, joten kulku messuille onnistuu kätevästi ja ympäristöystävällisesti paikallisbussilla.

Kyytiin pääset kertalipun hinnalla, aik. 2,80€ / lapset 4-11v. 1,50€, maksu käteisellä TAI lataa puhelimeesi PAIKKURI mobiililippusovellus. Kokeile myös PAIKKURI -sovelluksen edullisia perhelippuvaihtoehtoja!

TERVETULOA KYYTIIN!

Lauantaina 24.8.2019 järjestetään maksuton bussikuljetus Hyvinkään rautatieasemalta MAATILAN ELOMARKKINOILLE Knehtilän tilalle:

10:00 Asemalta Knehtilän tilalle

12:00 Asemalta Knehtilän tilalle

12:30 Paluukuljetus Knehtilän tilalta Hyvinkään rautatieasemalle

14:00 Paluukuljetus Knehtilän tilalta Hyvinkään rautatieasemalle

TERVETULOA KYYTIIN!

RED CARPET - KOTIMAISEN ELOKUVAN FESTIVAALI

Suomalaisen elokuvan puolesta! Hyvinkäällä kolmatta kertaa 29.8.–1.9.2019 järjestettävä Red Carpet -elokuvafestivaali tuo yhteen elokuvat ja musiikin, elokuvien tekijät ja yleisön. Red Carpet juhlii suomalaista elokuvaa, alan tekijöitä ja ennen kaikkea elokuvan ja musiikin ystäviä jo kolmatta vuotta Hyvinkäällä.

Ohjelmistossa elokuvia, tekijätapaamisia, työpajoja, festivaalitori ja gaala sekä festivaalin huipentavat konsertit Villatehtaan alueella. Tutustu festivaaliin osoitteessa redcarpetfilmfestival.fi

Red Carpet -festivaalibussi kuljettaa ilmaiseksi kävijöitä koko viikonlopun ajan Hyvinkään keskustan ja Sveitsin välillä. Sano kuljettajalle Red Carpet ja pääset hyppäämään kyytiin veloituksettaFestivaalibussin aikataulut näet täältä >>

Nähdään kotimaisen elokuvan festivaaleilla!

Paikallisliikenteessä poikkeusreittejä Kaartin jääkärirykmentin valapäivän ja ohimarssin johdosta perjantaina 16.8.2019

Kaartin jääkärirykmentti pitää Hyvinkäällä valapäivänsä pe 16.8.2019. Päivään kuuluu vala- ja ohimarssi keskustan läpi, joka aiheuttaa häiriöitä liikenteeseen iltapäivällä klo 13 alkaen noin puolen tunnin ajan. Katuja suljetaan marssin ajaksi ja avataan takaisin liikenteen käyttöön kun marssijoukko etenee. Kartta paikallisliikenteen linjojen 2, 4, 5, 6 ja 8 poikkeusreiteistä ohimarssin aikana klo 12:55-13:30 (.pdf).