puhtaasti


Taloudellisen ja ennakoivan ajon kuljettajakoulutusta Martin reitillä 6.5. ja 13.5.2017

Lauantaina 6.5. ja 13.5.2017 järjestämme kuljettajillemme jälleen taloudellisen ajon koulutusta, jonka johdosta Martin lenkillä liikennöi aamupäivisin poikkeukselliseti 2 ylimääräistä bussia koulutusajossa. Näihin busseihin ei valitettavasti oteta matkustajia kyytiin, vaan matkustajien on käytettävä normaalin lauantaiaikataulun mukaisia Martin vuoroja.

Kouluttamalla kuljettajillemme säännöllisesti taloudellista ja ennakoivaa ajotapaa pyrimme edelleen vähentämään bussiemme polttoainekulutusta ja samalla tekemään bussilla matkustamisesta entistäkin mukavampaa ja ympäristöystävällisempää.

Kesäaikataulut voimaan 3.6.2017

Hyvinkään paikallisliikenteessä noudatettaan kesäaikatauluja 3.6.2017 - 8.8.2017, eli koululaisten kesälomien ajan.

Kesäaikatauluun on lisätty linjalle 3 Talvisiltaan ja Veikkariin muutamia vuoroja Heleniuksenkadun kautta. Muita muutoksia edellisen kesän aikatauluun verrattuna ei ole tehty.

Kesäaikatauluihin pääset tutustumaan tästä. Aurinkoista kesää!

LIIKENNÖINTI PÄÄSIÄISENÄ 13.4.-17.4.2017

to 13.4.2017 KIIRASTORSTAI
arkipäivän aikataulu

pe 14.4. PÄÄSIÄISPERJANTAI
sunnuntai aikataulu

la 15.4. PÄÄSIÄISLAUANTAI
lauantai aikataulu

su 16.4. 1. PÄÄSIÄISPÄIVÄ
sunnuntai aikataulu

ma 17.4.  2. PÄÄSIÄISPÄIVÄ
sunnuntai aikataulu

VAPPUNA LIIKENNÖIDÄÄN SUNNUNTAIAIKATAULUN MUKAISESTI

Vappuaattona su 30.4. sunnuntaiaikataulu

Vappupäivänä ma 1.5. sunnuntaiaikataulu

Paikkurilla matkustettiin ennätys maaliskuussa!

Huolimatta tavallisesta aiemmin alkaneesta keväästä, tehtiin maaliskuussa uusi matkustajamääräennätys. Asiakkaamme matkustivat Hyvinkään paikallisliikenteessä yli 106 000 kertaa kuukauden aikana. Vaikka huomioon otetaan 23 arkipäivää, niin määrää on pidettävä olosuhteisiin nähden erinomaisena. Metsäkaltevassa, osittain kutsuliikenteenä, tehtiin myös uusi kuukausiennätys eli 1183 matkaa.

Nämä matkat tehtiin jo valtaosin täysin uusiutuvalla, jätteistä ja tähteistä valmistetulla, polttoaineella. Tästä eteenpäin kaikki matkat tapahtuvat entistäkin ympäristöystävällisemmin! Kiitos asiakkaillemme ja tervetuloa uudestaan!